Akçakoca Ticaret Odası Üyelerinin Dikkatine

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun 10.maddesi gereğince; adres ve durumlarını bildirmemeleri nedeniyle meslek grubu ve seçmen listelerinden silinen üyelerimizin adres ve durumlarını Oda’ya bildirmeleri gerekmekte olup, aksi halde Oda kayıtları silinecek ve sicil kaydının resen silinmesi için Akçakoca Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne ihbarda bulunulacaktır.

Üye kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem neticesinde üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için tüm üyelerimizi, Oda kayıtlarının güncelliği konusunda web sayfamızda üyelik bölümünden inceleme yaparak, var ise adres ve durumlarındaki değişiklikleri Akçakoca Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne tescil ettirmeye ve Oda aidat borçlarını ödemeye davet ederiz.