E-TİCARETE E-KILAVUZ ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM "E-TİCARET EKOSİSTEMİ PANELİ"

20.11.2020

E-TİCARETE E-KILAVUZ ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM "E-TİCARET EKOSİSTEMİ PANELİ"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen, Odamızın da desteklediği “E-Ticarete E-Kılavuz” başlıklı çevrimiçi eğitim programı kapsamında "E-Ticaret Ekosistemi Paneli " 25 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 14:00'da gerçekleştirilecektir.

Kayıt ve Katılım adresi:

Program:

14:00-14:15 Açılış Konuşması

14:15-16:30 E-Ticaret Ekosistemi Paneli

Ticimax temsilcisinin katılımı ile E-ticaret sitesi nasıl kurulur? /Ödeme ve lojistik entegrasyonları nasıl sağlanır? sorularına cevap ararken stok yönetimi konularında bilgi verilecektir. Ödeme sistemleri iş modelleri hakkında bilgi (Mobil Ödeme, Para Transferi, Ödeme Servis Sağlayıcı, Fatura Ödeme), Elektronik Para, Sanal Pos, Yurtdışından para almak, 3D Secure ve SSL konuları ele alınacaktır.

Alegra temsilcisinin katılımı ile SEO nasıl yapılır? / Mailing ve Infografik için kullanılabilecek programlar nelerdir? / Reklam modelleri nelerdir? sorularına cevap ararken Tema Seçimi ve Görsel Optimizasyon, Fotoğraf Çekiminin İncelikleri ve Arama Motoru Pazarlaması konuları anlatılacaktır.