Türk Patent ve Marka Kurumu Daire Başkanlarından Odamıza Ziyaret

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant tarafından Odamızı ziyarette bulunan; Türk Patent ve Marka Kurumu, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer AYAR, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa YILDIRIM, Yenilik ve Tanıtım Dairesi Başkanı Salih KOCA, Yenilik ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Ünal Tekin ile kendilerine eşlik eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Danışmanı Burçin Sarıcan ile Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça’ yı makamında ağırladı.

Ziyaretlerinde Odamız tarafından başvuruda bulunulan Akçakoca Sarı Fındığı ile başvuruda bulunulacak diğer markalar üzerinde değerlendirmeler yapılırken ayrıca ilçemizde patent ve markalar üzerine eğitim planlaması yapıldı.