ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU SEÇİM TAKVİMİ YAYINLANDI

5174 sayılı TOBB ile Odalar ve Borsalar Kanunu kapsamında gerçekleştirilmesi gereken odamız meslek komitesi asil ve yedek üye seçimi ile meclis asil ve üye seçimi 2 NİSAN 2018  günü yapılacaktır.

Detaylı seçim ilanı, seçim takvimi ve seçim listeleri aşağıda sunulmuş olup seçimde oy kullanacak tüzel kişi temsilcilerinin yetki belgelerini Ticaret Sicil Müdürlüğünden almaları önemle duyurulur.

Organ Seçimleri İle İlgili İlana Ulaşmak İçin Tıklayınız:

Seçim Tekvimine Ulaşmak İçin Tıklayınız:

Seçim Listelerine Ulaşmak İçin Tıklayınız:     1. GURUP   2. GURUP   3. GURUP   4. GURUP  5. GURUP  6. GURUP                                                                                                  7. GURUP

MESLEK GURUBU BİRLEŞİK OY PUSULASI ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ

SEÇİM YETKİ BELGESİ İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR

Seçim yetki belgeleri için talep dilekçesi münferit yetkiye sahip kişilerce tek başına müşterek yetkiye sahip olanlar için birlikte imzalanacaktır

Yetki belgesi tüzel kişi temsilcisi gerçek kişi adına bir defa düzenlenecektir.

Oy kullanacak tüzel kişi temsilcisinin değiştirilmek istenmesi haline eski yetki belgesinin müdürlüğümüze iade edilmesi gerekmektedir.

Belgenin kayıp olması durumunda önceki yetkilinin adına düzenlenecek olması şartı ile yeni belge verilebilecektir.

Tüzel kişi temsilcisi gerçek kişiler Oda organ seçimlerinde imza sirküleri ile oy kullanılabilecektir.

Seçim yetki belgesi harçtan muaftır.

SEÇİM DİLEKÇESİ (kayıp)

SEÇİM DİLEKÇESİ