‘2019 İSTİHDAM TEŞVİKLERİ’ ANLATILDI

29.03.2019

AKÇAKOCA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA
‘2019 İSTİHDAM TEŞVİKLERİ’ ANLATILDI

Odamız toplantı salonunda yapılan toplantıda serbest muhasebeci mali müşavirlere yönelik “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde başlatılan 2019 İstihdam Seferberliği kapsamındaki teşvikler anlatıldı.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Düzce İl Müdürü Ferhat Acar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Düzce İl Müdürü Necmi Köroğlu ve İŞKUR Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı’nın sunumları eşliğinde ‘2019 istihdam Teşvikleri’ hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda; SGK Düzce İl Müdürü Necmi Köroğlu ve İŞKUR Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı tarafından 2019 yılı istihdam teşvikleri arasında yer alan ‘Üç Aylık Ücret Desteği’, ‘İlave İstihdam Teşviki’, ‘Asgari Ücret Desteği’, ‘Kadın, Genç ve Mesleki Yeterlilik Belgesi Olanların Teşviki’, ‘5 Puanlık İndirim Teşviki’ ve ‘İlave 6 Puanlık İndirim Teşviki’ konularında sunum yapıldı.