Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel İftar Yemeğini Gerçekleştirdi.

17.05.2019

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yüksek bir katılımla gerçekleştirildi.

Akçakoca TSO Başkanı Mehmet N. Pazvant geleneksel haline gelen iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz ve eşi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı, Akçakoca Meslek Yüksek Okul Müdürü, Düzce SGK, İŞ-KUR,  KOSGEB Müdürleri ve Protokolün yanı sıra Çevre İl ve İlçe Odalarımızdan Düzce Tso, Zonguldak Tso, Alaplı Tso, Bolu Tso, Çaycuma Tso, Başkan ve Üyeleri ile Genel Sekreterleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Akçakoca STK Başkanları iş adamları ve üyelerin katıldığı iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Pazvant yaptığı konuşmasında

”OSB, malum ekonomik nedenlerle durağan seyrediyor. Bunun dışında 3 farklı OSB kurma çalışmamız da olacak. Akçakoca fındığının coğrafi işaretini aldık. Ziraat Odası ve Kaymakamlık işbirliği ile iyi tarım uygulaması çalışması yapmaktayız. Eğitim programlarımız aynı heyecan ve şevkle devam ediyor. Katıldığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Pazvant’ın konuşmasının ardından kürsüye davet edilen İlçe Müftüsü Şaban Soytekinoğlu dua okuyarak bolluk ve bereket temennisinde bulundu.