Batı Karadeniz Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Çaycuma TSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.

30.05.2019

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Meclis Üyesi Yusuf Sağlam ile Ziya Denizgez ve Genel Sekreter Kemal Başar Bölge odaları istişare toplantısına katılım sağladılar.

Batı Karadeniz Bölge Odalarının bir araya geldiği iftar programı Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşti. Odalarımızın Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Başkanları ile Genel Sekreterlerinin katıldığı İftar yemeği sonrasında düzenlenen toplantıda bölgemizin sorunları konuşuldu.