TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu' ndan Odamıza Geçmiş Olsun Ziyareti

27.08.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bölge Oda ve Borsa Başkanları, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin ile birlikte İlçemizde' de yaşanan sel felaketi nedeniyle İlçemize ziyarette bulundular.

Ziyaretlerinde Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz ve Odamız Başkanı Mehmet N. Pazvant Kaymakamlık binasında karşıladılar.

Kaymakamlık toplantı salonunda,Kaymakam Yasin Öztürk tarafından sel felaketi ile ilgili verilen bilgilendirmenin ardından selden etkilenen Değirmen ağzı mevkiine giderek zarar gören işletme sahipleri ile görüştü.

Ardından Odamızı ziyaret eden TOBB Başkanından; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant ciddi oranda zarar gören Akçakoca tüccar ve sanayicilerinin yaralarının sarılması noktasında vergilerin faizsiz olarak ertelenmesi sgk primlerinin ertelenmesi Banka kredilerinin ertelenmesi kredi desteği sağlanması hususunda TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’ndan destek istedik.

Sayın Başkan büyük geçmiş olsun dileklerinde bulunarak TOBB olarak hükümet nezdinde BDDK nezdinde gerekli girişimleri başlattıklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirttiler