Banka Müdürleri İle Bir Araya Gelindi

27.08.2019

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetin Kurulu Başkanı Nedim İşgören Odamız toplantı odasında İlçemiz banka müdürleri ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Pazvant;

“17 Temmuz 2019 gecesi başlayan yağışlar dolayısıyla Akçakoca’mızda yaşanan sel felaketinde afetin genel hayatın tamamını etkilediği açıktır. Buna ilişkin İlçe ekonomisinin bir nebze toparlanabilmesi, nefes alabilmesi için, bankalar nezdinde bir yıl süre ile faizsiz kredilerin ötelenmesi, esnaf ve tacire bir yıl faizsiz kredilerin oluşturulması önem arz etmektedir” şeklinde konuştu.

Akabinde bunun için Türkiye Bankalar Birliği ile T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı nezdinde yapılabilecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.