Ümit Yılmaz, deputy of Düzce, visited our Chamber

06.01.2020

Ziyarette kendilerini Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N.Pazvant, Meclis Başkanı Nusret Kırma ve Odamız Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.
Vekil Yılmaz’a MHP İl Genel Meclisi üyesi Ergin Özensel ile MHP İlçe Başkanı Mustafa özensel eşlik eşti.
Ziyarette Akçakoca’nın yaşamsal önemdeki projelerinden olan OSB (Organize Sanayi Bölgesi) ele alındı.
OSB ile ilgili olarak bir sunum yapan ATSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, OSB sürecinde sona gelindiğini, bu ay içinde Valilik’te yapılacak bir toplantıda, fabrika arazi isteyen 24 firma temsilcisi ile bir görüşme yapılarak arazi tahsisine geçileceğini söyledi.
OSB sürecinin mahkemeler nedeniyle geciktirildiğini kaydeden Başkan Pazvant, 880 dönümlük arazinin 24 parsele ayrılmış olduğunu, 5 dönüm ile 200 dönüm arasında değişen büyüklüklerde olan parsellerin tamamına firmalardan talebin olduğunu söyledi.
Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ise konuyla ilgili olarak sürecin hızlanması açısından, Sanayi Bakanı Varank ile bir görüşme yapacağını söyleyerek bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da OSB sürecinin yakın takipçisi olacağını söyledi.
Sunum ve sohbetlerin ardından konuk heyet ve ATSO yöneticileri birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.