TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Toplandı

16.03.2020

Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N.Pazvant ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Solak eşlik ederken Odamiz Başkanı Pazvant, Genc Girisimciler Kurulu Baskani Ahmet Serdar Erdem ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerini odamizda ağırlamaktan duydugu menuniyeti dile getirdi.
Kurul çalışmalarının girişimciliğe ve projelere yonelik ağırlık vermelerinin önemini belirten Pazvant, Akcakoca tso olarak bu yönde gereken her destegi vermeye hazır olduklarını belirtti. Ayrica odamızın talebi doğrultusunda TOBB tarafindan ilçemize yapilacak olan okul protokolun gerçekleştirileceğini ve camiamizin bir parçasi olarak imza torenine davet ettiğini yeniledi.
Genç Girişimciler Kurulu Baskanı Ahmet Serdar Erdem olagan toplantılarını Akcakoca tso da gerçekleştirmekten ve ağırlanmaktan duydugu memniyeti dile getirerek tesekkurlerini sundu.Akabinde gündemlerini görüşmek üzere Kurul toplantılarına geçti.