Değerlerimizi koruma altına almaya devam ediyoruz

14.07.2020

Değerlerimizi koruma altına almaya devam ediyoruz

Değerlerimizi korumaya ve katma değere dönüştürme adına üzerimize düşen ne varsa cani gönülden yapmaya çalışıyoruz.

Konuya ilişkin açıklamaya yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant;

Daha önceki yıllarda Odamız tarafından alınan Akçakoca Sarı Fındığı’ ndan sonra Düzce İl Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü üzerinde bulunan Akçakoca Melengücceği Tatlısı ve Akçakoca Mancarlı Pidesi, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası tesciline geçirilerek değerlerimizi korumaya, tanıtımı ile katma değere dönüştürülmesi yönünde gereken ne varsa Odamız tarafından yapılacağını bildiren Başkan Pazvant,  Coğrafi İşaret Tescil Belgelerinin başta üreticilerimiz olmak üzere, İlimize, İlçemize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını dileyerek bu konuda çok çalışacağız ifadelerini kullandı.