Kadın Girişimciler için Yapay Zeka Webinarı / 8 Temmuz

06.07.2021
Global AI Hub, TOBB ve TOBB ETÜ iş birliğinde düzenlenen harika bir webinar ve dünya standartlarında hazırlanan dolu dolu eğitimler ile yapay zeka dünyasına giriş yapmaya hazır mısınız?

TOBB, TOBB ETÜ ve Global Al Hub iş birliğinde yürütülen Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında; 8 Temmuz 2021 Perşembe günü 15:30 - 17:30 saatleri arasında "Kadın Girişimciler için Yapay Zeka" etkinliğinin açılış webinarı gerçekleştirilecektir.
Söz konusu webinar sonrasında tüm katılımcılar, Global AI Hub platformu üzerinden Yapay Zekaya İlk Adım ve Herkes için Hiperotomasyon eğitimlerine devam edebilecek olup eğitimleri başarıyla tamamlayanlara İsviçre standartlarında sertifikaları ücretsiz olarak verilecektir.

Etkinlik Tarihi
8 Temmuz 2021 Perşembe