Odamız Başkanından Bakırcı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited kurucu ortağı Şirketi Mehmet Karakoç’ ziyaret

02.08.2021

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Gerede Tso Başkanı Ersin Kaşka ve Alaplı Tso Başkanı Recep Ocak ile birlikte Bakırcı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited kurucu ortağı Şirketi Mehmet Karakoç’ un İstanbul ofisinde ziyarette bulundular.

Ziyarette 29 yıldır otomotiv sektörüne “Üretici Standardında Onarım Eğitimleri” vererek  “Mekanik Teknisyeni, Elektromekanik Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Ön Düzen Teknisyeni, Elektrikli Araç Teknisyeni, Mini Onarım ve Hafif Hasar Onarım Teknisyeni, Orta ve Ağır Hasar Onarım Teknisyeni ve Boya Teknisyeni alanlarında sertifikasyon çalışmaları yapılan BAKIRCI Otomotiv ile iş garantili meslek kursları ve İlçemiz Meslek okulunun modernizasyonu ile ilgili görüşüldü.