Kardeş Oda, Osmaniye TSO ve Osmaniye TB’ dan Odamıza ziyaret

10.09.2021

2018 yılında Batı Karadeniz’de yer alan Bölge Odaları ile kardeş oda protokolü imzalanan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyeti kardeş oda programı kapsamında Odamızı ziyarette bulundular.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Demir, Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Aptullah Güreli,Fatih Mehmet Daşçı,Mustafa Coşkun, Süleyman Yıldırım ve Hüseyin Murat Kadan ile Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuh Türk, Hamza Bağrıaçık ve Selahattin Poçulu, ayrıca ziyarete Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Borsa Müdürümüz Yiğit Ateş oluşan heyet, Odamız Başkanı Mehmet N. Pazvant ve Meclis üyeleri tarafından İlçemiz deniz turizmine canlılık kazandırmak için hizmete sokulan Pusula Katamaran isimli gezi teknesi kahvaltı programında ağırlandılar.

Programa katılım sağlayan İlçemiz Kaymakamı Mustafa Can ve Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz tarafından misafirlere İlçemiz yöresel ürünleri takdim edildi.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasında devam eden programda kardeş odaların birlikteliği vurgulanırken, karşılıklı iş imkanları ile sektör faaliyetleri tanıtıldı. faaliyetleriyle ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu, müşterek yapılabilecek çalışma ve projeler istişare edildi.

İlçemiz merkez camii gezilerek program sona erdi.