Export Akademi

02.04.2024

Export Akademi

Ticaret Bakanlığı tarafından ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve yeni iş bağlantıları kurma ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, Export Akademi kapsamında da girişimcilere yönelik fiziki olarak Bakanlık uzmanları tarafından devlet desteklerine yönelik verecekleri eğitimlerin yanı sıra online pazarlarda satış yöntemleri, e-ticaret sitesi altyapı kurulumu, lojistik süreçleri ve gümrük mevzuatı ve dijital pazarlama olmak üzere farklı konu başlıklarında özel sektörün önde gelen uzmanlarının da eğitim vereceği, katılımcıların birbiriyle tanışıp yeni iş bağlantıları kurabilecekleri, içeriği zenginleştirilmiş, program sonunda katılımcılara dijital katılım sertifikaları verileceği yüz yüze olmak üzere, 17 Nisan 2024 tarihinde Ankara'da tüm iş çevrelerinin genel katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlik programına katılım sağlayacakların https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/Ihracat adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.