Etkinlik Takvimi

TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI 13-14-15 ŞUBAT (ONLINE)

22.01.2024

13-14-15 Şubat 2024 tarihlerinde Ticaret Bakanlığı tarafından "İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı” çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Eğitim programı sonunda zoom üzerinden on sorudan oluşacak çoktan seçmeli bir sınav yapılacak olup, sınavda en az yüzde elli başarı gösteren katılımcılara dijital Başarı Belgesi gönderilecektir.

Programa katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 9 Şubat 2024 tarihi saat 18.00’e kadar aşağıda yer alan kayıt linkinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru esnasında istenilen bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması ayrıca aynı mail adresi ile farklı kişiler tarafından başvuru yapılmaması önem arz etmektedir.

Kayıt Linki: https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/