TOBB Sürdürülebilir KOBİ Program

28.11.2023

Değerli Üyelerimiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda KOBİ'lere yönelik olarak her hafta Salı günleri internet üzerinden “TOBB Sürdürülebilir KOBİ Programı: Doğrusunu Yapan KOBİ'ler Webinar Serisi” 5 Aralık 2023 tarihinden itibaren gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile FCO Akademi iş birliğinde gerçekleştirilecek webinar serisinde her hafta farklı bir konu başlığında birbirinden değerli eğitmenler eşliğinde İletişim, Finans, İK Yönetimi, Pazarlama-Satış ve Organizasyon konularına yer verilecek olup, webinar sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Program ekte yer almakta olup, webinar serisi TOBB Akademi (http://akademi.tobb.org.tr) üzerinden ücretsiz sunulacaktır.

Bilgilerinizi ve TOBB Akademi üzerinden kayıt olarak webinar serisini takip etmenizi diler, ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz.