Odamız Yönetim Kurulu Başkanı’ndan Üyemiz Prodar ‘ a ziyaret

05.04.2024

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet N. Pazvant, Genel Sekreter Kemal Başar ve ATSO Proje Okulumuz Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Barış Ömür ile birlikte Üyelerimizden PRODAR Müh. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti’ yi ziyaret ettiler.

Ziyarette İşletme sahibi Suat Yılmaz ile bir araya gelen Başkan Pazvant, yürütülmekte olan projeler ve OSB ile Odamız yeni hizmet binası ile ilgili çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Odamız ile Üyemiz Prodar firması ve Proje okulumuz dahilinde başarı ile tamamlanan ustalık belgeleri kendilerine takdim edildi.  Akabinde işletme sahibi Suat Yılmaz tarafından fabrika gezdirilerek genişleme çalışmaları hakkında bilgiler verildi.