Maryland, ABD'de SelectUSA Yatırım Zirvesi 1-4 Mayıs 2023

28.12.2022

1-4 Mayıs 2023 tarihlerinde Maryland, ABD'de SelectUSA Yatırım Zirvesi'nin gerçekleştirileceği bildirilmektedir. SelectUSA Yatırım Zirvesi, en fazla 10 sene önce kurulmuş, 10 milyon dolara kadar geliri olan ve 40'ın altında çalışanı olup yüksek büyüme potansiyeli gösteren uluslararası erken aşama ve start-up teknoloji firmalarını ABD pazarında gelişmeleri için, yatırımcılar ile iletişime geçirmeyi amaçlamaktadır.

Zirveye katılım Investment Summit Application | 2023 SelectUSA Investment Summit (selectusasummit.us) adresinden gerçekleştirilmektedir. İlgili iletişim kişisine SelectUSATurkey@trade.gov adresinden ulaşılabilir.

Zirveye ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.